Kundcase

Några exempel på omfattningen av vad vi gör...

Outdoor Furniture

Möbler / Utekök

Vi hjälper en av våra kunder med transporter av exklusiva utekök och utemöbler. Här ställs ofta krav på leveranssäkerhet med premiumkänsla men även transporter till konkurrenskraftiga priser.

Vi löser självklart även transporter med tillhörande koordinering direkt till privatpersoner över hela världen.

Warehouse Equipment

Transportavdelning

En kund till oss, verksam inom lagerlösningsbranschen, har överlåtit alla sina transportbehov till oss, vilket innebär att vi kort sagt blir deras egna Transportavdelning. De kan med andra ord fokusera på det som de är bäst på samtidigt som de kan vara lugna med att de får den bästa möjliga transportlösning som finns tillgänglig, oavsett om det är fulla trailers eller ett litet paket med reservdelar.

Oil Separators

Material till byggen

En av våra kunder tillhandahåller oljeavskiljare och vattenrenare där vi bland annat hjälper till med frakter av stora tankar från Tyskland som ska till diverse olika orter i Sverige. Vi övervakar hela vägen från lastning till leverans och sköter kommunikationen med alla berörda parter för att det ska fungera så sömlöst som möjligt.

Kicks

Kicks

Azoic blev kontaktade av en uppdragsgivare som tillverkar butiksinredning som önskade hjälp med att koordinera transporter och logistiken för ett projekt till 243 butiker i Sverige, Norge och Finland. Azoic fick i uppdrag att hitta terminaler som kan lossa trailers från en fabrik i Europa, lagra och lasta ut butiksinredning enligt ett leveransschema. Leveranserna skulle tids anpassas, levereras in i butik samt kommunikation skulle ske med samtliga montage team. Vi hade ett helhetsansvar och höll i all kommunikation.

Dressmann

Dressmann

En annan av våra uppdragsgivare som tillverkar butiksinredning hade fått ett projekt att byta ut delar av inredningen till 400 butiker under en 4 veckors period i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island. Azoic hade ansvaret för att koordinera transporter från fabrik i Sverige till butikerna med tidsanspassning, inkörning av gods i butiken samt att chaufför skulle assistera montage team med att lyfta av gods från pallarna.

Detta är bara ett litet axplock av vad vi sysslar med... Intresserad av att veta vad vi kan göra för er? Tveka inte att kontakta oss!