Om Oss

Azoic grundades 2016 men vi har ändå mer än 30 års samlad branscherfarenhet från Supply Chain, transporter, frakter och transportrelaterade tjänster.

Vi är ett bolag med personlig känsla och service, där vi alltid lyssnar på ert behov och ser till att vår kund är i fokus.
Genom att förena alla olika typer av transportsätt (både lokala och globala) kombinerat med kunskap, erfarenhet och stort engagemang kan vi erbjuda bästa möjliga transport service för varje enskild sändning.

Hos oss på Azoic så vill vi att du alltid ska vara Kunden med stort K, till skillnad från de "stora" aktörerna där man riskerar att bara bli en i mängden.
Azoic är ett litet bolag med stort personligt engagemang där vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi hjälper företag inom varierande branscher med högt ställda krav på tillförlitlighet och kommunikation i sin leveranskedja.


"Vi har använt Azoic under flera år och är mycket nöjda!
Har hjälpt oss både med att jämföra och handla upp logistikavtal internationellt samt är också en stabil partner när det kommer till all form av logistik inom och utanför Sverige.
Tar även ansvar för mer komplexa logistikutförande där det krävs synkronisering med upphämtning, leverans, lagerhållning samt kontakt med ansvariga på plats."
/ Peter Lind, Projektledare Perfecta Storkök AB