Våra Tjänster

Enkelt utryckt så kan man säga att vi främst hjälper mindre och medelstora företag med deras godstransporter och säkerställer att leveranskedjan fungerar hela vägen. Supply chain helt enkelt.

Vi skräddarsyr, efter Era önskemål, konkurrenskraftiga transporter och frakter med bevakning och återkoppling. Där vi oftast nyttjar mindre och medelstora transportföretag för större kontroll och ökad flexibilitet.

Vi utnyttjar vår erfarenhet för att koordinera kedjans aktörer (allt ifrån producent, montör, chaufför, truckförare, till mottagare...)  för att uppnå optimalt resultat för Er som kund. Vi tar hand om bevakning, kommunikation och uppföljning vilket gör att Ni kan fokusera på andra värdeskapande aktiviteter.

Azoic består av ett litet team med personlig service och stort engagemang. Ni får en kontakt oavsett om det gäller Inrikes, Utrikes, Sjöfrakt, Flygfrakt eller specialtransport.

Kort och gott så kan vi bli Ert bolags egna transportavdelning där vår erfarenhet och vårt kunnande kommer att hjälpa Er att bli ännu starkare. Vi hjälper Er med det som ni önskar ha hjälp med. Allt från det lilla paketet till det stora projektet.

Med andra ord, en partner som fixar allt.
Har ni bara EN sändning som ni behöver hjälp med, inga problem, vi ordnar det.
Testa oss, ni kommer inte att bli besvikna!


"Mässbolaget är branschledande inom varumärkesbyggande inredning inom mässor, butiker och restauranger. Vi vet att kontroll på logistik är avgörande för att hålla de skarpa deadlines som gäller i samband med mässor och butiksöppningar. I samband med en utrullning för kosmetikkedjan Kicks tog vi hjälp av Azoic för att koordinera och skräddarsy en logistiklösning som gjorde att vi kunde genomföra utrullningen till alla 250 destinationer inom loppet på ett par veckor. Vi är tacksamma för all hjälp och ser fram emot nästa projekt ihop." / Daniel Karlsson, VD Mässbolaget

Projektplanering

Ska ni utföra en installation och har delar från flera olika leverantörer som ska sammanstrålas? Luta er tillbaka, vi tar hand om hela kedjan och ser till att allt är på plats på önskad tid.

Transportkoordinering

Vi har erfarenheter av både större och mindre implementeringar till exempelvis butikskedjor i hela norden. Där gods ska levereras med tidslossning och synkroniseras med montörer och trucklossningar.

Express transport

Montörer som står och väntar? Vi har ett brett kontaktnät för att kunna lösa brådskande gods på bästa sätt.

Inrikes / Import / Export

Vi har i princip hela världen som spelfält, så oavsett vart gods ska hämtas eller vart det ska skickas eller vilka vägar det ska färdas så tar vi fram en lösning på det och övervakar godset genom hela kedjan.